Verzenden & retourneren

Verzending van jouw bestelling
Bij Arabprints verzenden we alle bestellingen gratis binnen Nederland en België. De bestelling zal met PostNL, DHL of DPD afgeleverd worden. Op de dag van verzending ontvang je een Track & tracenummer per e-mail en SMS. Hiermee kan je de zending indien en eventuele afleverwijzigingen doorvoeren, indien van toepassing bij de logistieke provider.

Levertijd van jouw bestelling
De bestelling wordt op werkdagen dezelfde dag nog verstuurd, mits de bestelling voor 18.00 uur afgerond en betaald is. Bestellingen geplaatst op vrijdag, worden maandag opgestuurd en in het weekend op dinsdag.
Afhankelijk van de logistieke provider worden de bestellingen binnen 1 á 2 dagen geleverd.

Annuleren van de bestelling
Het annuleren van een bestelling is mogelijk zolang de zending niet is aangemaakt en verstuurd. Dit dient nog op dezelfde dag te gebeuren en voor 18.00 uur. Annuleren is kosteloos. Het betaalde bedrag wordt binnen 1 á 2 dagen weer teruggestort op de bankrekeningnummer waarmee betaald is.

Retourneren
Je hebt 14 dagen bedenktijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren naar Arabprints, ingaande op de dag van levering.

Retouren dienen altijd aangemeld te worden bij ons, zodat we ook weten dat jouw pakket onze kant op komt.
Let op: Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. De eventuele kosten voor retourneren van het product is voor jouw eigen rekening.

Retouradres:
Arabprints
T.a.v. Retourverwerking
Keurenplein 41
1069CD Amsterdam

Zie voor meer informatie artikel 6,7 & 8 van onze Algemene Voorwaarden. Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk per e-mail aan Arabprints kenbaar te worden gemaakt. Dit doe je door een e-mail te sturen aan sales@arabprints.nl. Je dient hierbij jouw naam en ordernummer te vermelden. Arabprints zal jouw retouraanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en je voorzien van de juiste retour instructies. Na ontvangst en controle van de retourzending zal Arabprints de gehele aankoopbedrag terugstorten.